Herman van Campenhout beoogd CEO TMG

Herman van Campenhout beoogd CEO TMG

07-10-2010 Telegraaf Media Groep wil Herman van Campenhout aanstellen als nieuwe topman. Hij zal vanaf half februari volgend jaar starten bij het mediaconcern.

Herman van Campenhout volgt TMG-CEO Ad Swartjes op, die per eind april 2011 uit dienst zal treden. Van Campenhout was sinds maart dit jaar CEO bij USG People, maar verliet vroegtijdige de organisatie vanwege een gebrek aan chemie tussen beide partijen, zo meldde de uitzendgroep destijds in een persbericht.

Loopbaan
Voor zijn periode bij USG People was Van Campenhout werkzaam bij Reed Elsevier, waar hij sinds 2005 leiding gaf over de divisie Science & Technology. Daarnaast heeft hij ook diverse leidinggevende functies bekleed bij Shell.

Benoeming Van Campenhout
Van Campenhout's benoeming is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de aandeelhouders van TMG, die het beloningsbeleid in lijn brengen met de Code Corporate Governance.

Aandeelhoudersvergadering

De raad van commissarissen van TMG zal de voorgenomen benoeming van Herman van Campenhout als CEO van het mediaconcern aandragen op de eerst volgende buitengewone aandeelhouders vergadering op 7 december 2010.

Lees ook:
> Biografie Herman van Campenhout
> Biografie Ad Swartjes, CEO TMG
> Tweede kwartaalcijfers TMG beter in 2010
> Hans Weenen eerder weg als commissaris TMG
> Daniel Ropers commissaris bij Telegraaf
> Raad van Bestuur TMG

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook