Jacques Buith nieuwe bestuursvoorzitter Flynth

Jacques Buith nieuwe bestuursvoorzitter Flynth

03-06-2024 Flynth heeft bekendgemaakt dat Jacques Buith per 1 september aantreedt als nieuwe voorzitter van de raad van bestuur. Hij volgt Bas Hidding op.

Jacques Buith vertrok in 2024 bij Deloitte, na daar 33 jaar te hebben gewerkt. Hij gaf de afgelopen jaren leiding aan het VN-accountteam dat alle VN-organisaties bedient. Ook was hij vanaf 2021 sustainability/ESG partner.

Buith volgt Bas Hidding op, die na een bestuursperiode van acht jaar afscheid neemt van Flynth.

Kees van Dijkhuizen, voorzitter raad van commissarissen van Flynth: “We zijn van oordeel in Jacques Buith een uitstekende kandidaat te hebben gevonden, die goed past binnen het profiel en bij de taken die van de nieuwe voorzitter raad van bestuur verwacht worden. In zijn vorige functies heeft hij verscheidene leidinggevende rollen vervuld en hiermee bewezen resultaten behaald.”

“Ik kijk er enorm naar uit om te starten in mijn nieuwe functie bij Flynth en alle medewerkers te ontmoeten. Het landelijke netwerk van specialisten, de focus op het mkb en de klanten uit verschillende sectoren spreken mij enorm aan. Want het mkb in Nederland kan impact maken als het gaat om wereldwijde uitdagingen rondom duurzaamheid en brede welvaart,” aldus Jacques Buith.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook