Jady Petovic nieuwe hoofdredacteur Management Scope

Datum: 01-12-2015

Jady Petovic nieuwe hoofdredacteur Management Scope

Jady Petovic (1971) wordt de nieuwe hoofdredacteur van Management Scope. Zij begint op 1 februari 2016 bij het magazine en volgt Quinty Danko op.

Petovic was in het verleden journalist bij de Volkskrant, Trouw en Radio Nederland Wereldomroep. De afgelopen vier jaar was zij docent aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie van de Hogeschool van Amsterdam. Zij combineerde het lesgeven met het schrijven van interviews en analyses voor Management Scope.

Scherper aan de wind
Volgens directeur/uitgever Walter Vesters mag Management Scope nog scherper aan de wind gaan varen en kan het blad nog nadrukkelijker met zijn kennispartners agendazettende content brengen. De ervaring die eerder is opgedaan in de samenwerking met Petovic leert dat zij hier een belangrijke bijdrage aan kan leveren.


Kennis en expertise
“Management Scope is een blad voor én door de captains of industry ”, zegt Petovic. “Door het directe contact met topmanagers van verschillende grote Nederlandse bedrijven krijgen de kennis en expertise die zij in huis hebben een journalistiek podium in het magazine, zowel in print als online.”Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@scopebusinessmedia.nl of 020-311 3799