Slagter wordt Director bij Hill+Knowlton Strategies

05-09-2016

Slagter wordt Director bij Hill+Knowlton Strategies

Communicatie-adviesbureau Hill+Knowlton Strategies breidt haar team verder uit met Associate Director Jan Maarten Slagter.

Communicatie advies
'Met een brede juridische en journalistieke achtergrond en met zijn langdurige ervaring als directeur van de Vereniging van Effectenbezitters, is Jan Maarten als geen ander in staat om opdrachtgevers bij complexe litigation zaken, corporate governance gerelateerde issues of kwesties met aandeelhouders van het beste communicatie-advies te bedienen', aldus CEO Frédérique Demenint-van der Ven van Hill+Knowlton Strategies Nederland.

Achtergrond
Jan Maarten Slagter was eerder advocaat, financieel journalist bij het FD en directeur van beleggersvereniging Vereniging van Effecten Bezitters (VEB) van 2007 tot 2014. Van 2014 tot september 2016 was hij programmadirecteur van het Nyenrode New Board Program, een opleiding voor bestuurders en commissarissen. Hij is onder meer lid van de Raad van Commissarissen van KPMG Nederland.

Reactie Slagter
'Ik ben blij met de kans om bij Hill+Knowlton mijn ervaring in te zetten voor betere communicatie tussen ondernemingen en hun stakeholders. Ik ken Hill+Knowlton al jaren als het leidende communicatieadviesbureau in Nederland en vind het een eer me aan de firma te verbinden', aldus Jan Maarten Slagter.

Interview met Jan Maarten Slagter

Rondetafel met Jan Maarten Slagter (VEB), Theodor Kockelkoren (AFM) en Paul Medendorp (Delta Lloyd)

Rondetafel met Jan Maarten Slagter (VEB), Theodor Kockelkoren (AFM) en Paul Medendorp (Delta Lloyd)

Hoe is de vertrouwensschade in de financiële sector te herstellen? De oplossing volgens Paul Medendorp (Delta Lloyd), Theodor Kockelkoren (AFM) en Jan Maarten Slagter (VEB), met hand in eigen boezem.

Ondernemingsfinanciering; publiek of privaat?

Ondernemingsfinanciering; publiek of privaat?

De beurs is niet langer zaligmakend, met ‘dank' aan de activistische aandeelhouder. Public equity wordt steeds vaker private equity, tegen de achtergrond van sterk veranderende machtsverhoudingen binnen het stakeholdermodel.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook