Jan Peeters stapt op als CFO Fagron

Jan Peeters stapt op als CFO Fagron

10-05-2016 Peeters heeft zijn functie als CFO bij het Belgisch-Nederlandse apotheekbedrijf Fagron neergelegd.

Aftreden
Op de Algemene vergadering van Aandeelhouders van Fagron op 9 mei 2016 is Jan Peeters afgetreden als CFO. Karin de Jong, die sinds 2008 als (group) controller werkzaam is bij het bedrijf, heeft de functie van CFO overgenomen. Peeters zal als adviseur betrokken blijven bij Fagron tot eind 2016.

 

Nieuwe financiering
Chairman van de Board of Directors Robert Peek zegt Jan Peeters het allerbeste voor de toekomst te wensen. 'We zijn dankbaar voor de bijdrage van de heer Peeters aan Fagron, vooral voor zijn inspanningen in de afgelopen periode, waarin we de nieuwe financiering van de onderneming hebben gerealiseerd. Nu deze wordt afgesloten, heeft Jan besloten om af te treden en zich te concentreren op andere dingen.'

Koerswijziging
Toen de onderneming in 2015 in financiële moeilijkheden kwam, werd in de eerste instantie koers gezet richting een overname. Eind 2015 werd bekendgemaakt dat Fagron zich toch zou concentreren op gesprekken met nieuwe financierders. Samen met deze koerswijziging werd ook bekendgemaakt dat de toenmalige CEO Gerardus van Jeveren per direct opstapte. De functie van CEO werd destijds overgenomen door Johannes (Hans) Stols.

Lees ook
> Nieuwsbericht over het aftreden van ceo Ger van Jeveren


Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook