CEO Jan Sundelin van TIE Holding herbenoemd

CEO Jan Sundelin van TIE Holding herbenoemd

24-03-2011 TIE Holding heeft CEO Jan Sundelin herbenoemd voor een periode van vier jaar. Dat is besloten tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders van 16 maart 2011.

De Zweedse Jan Sundelin is sinds februari 2007 lid van de Raad van Bestuur van TIE Holding. In 2008, nadat de financiële herstructurering van het softwarebedrijf was voltooid, werd hij benoemd tot CEO van TIE.

TIE Holding
Het beursfonds TIE Holding, dat in 1987 werd opgericht door Dick Raman, kampte lange tijd met tegenvallende verkoopresultaten en gigantische verliezen.

Jan Sundelin
Na het vertrek van Raman in november 2007, wist de onderneming onder leiding van Jan Sundelin het tij te keren. Hij koos o.a. voor een actieve marktbenadering die zich richtte op de kostenbesparingen die de klant met producten van TIE en Digital Channel konden bereiken.

Ton Veth, voorzitter RvC TIE
In een reactie op de herbenoeming van CEO Sundelin van TIE zegt voorzitter van de RvC Ton Veth: 'De taken die Jan Sundelin kreeg toebedeeld zijn extreem moeilijk geweest Zijn aanstelling waarborgt de continuïteit van het beleid van de onze organisatie voor de komende jaren’.

Peter van Schaik
Verder meldt TIE Holding dat Peter van Schaik is herbenoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van het softwarebedrijf.

Lees ook:
> Biografie Jan Sundelin, CEO TIE Holding
> Biografie Peter van Schaick, commissaris TIE Holding
> Biografie Erik Honée, commissaris TIE Holding
> IT Dossier

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook