ICT Group draagt Janneke Niessen voor als commissaris

ICT Group draagt Janneke Niessen voor als commissaris

02-07-2020 Op 1 juli 2020 maakt ICT Group bekend Janneke Niessen voor te dragen voor benoeming tot lid van de raad van commissarissen.

De voordracht van Janneke Niessen zal op 20 augustus 2020 besproken worden tijdens de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders. Niessen is ondernemer en investeerder en startte in het verleden twee internationale tech bedrijven op. Verder bekleedt Niessen commissariaten en adviesfuncties bij diverse organisaties, waaronder FutureNL en Codam.

Voorzitter van de raad van commissarissen, Theo van der Raadt, is verheugd met de voordracht van Niessen als commissaris. ‘Haar brede en uitgebreide ervaring als ondernemer en investeerder in sectoren die verband houden met digitalisering en Industry 4.0 en haar betrokkenheid bij vele start-ups zullen waardevol zijn voor de onderneming’, laat Van der Raadt weten.

Janneke Niessen zal met voorzitter Theo van der Raadt, Deepak Luthra, Wouter van de Bunt en Angélique de Vries-Schipperijn de raad van commissarissen vormen. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook