Javier van Engelen nieuwe cfo InPost

Javier van Engelen nieuwe cfo InPost

02-04-2024 Javier van Engelen is met ingang van 2 april 2024 benoemd als chief financial officer van InPost. Hij volgt Adam Aleksandrowicz op, die na zeven jaar zijn functie neerlegt.

Javier van Engelen was sinds 2020 cfo bij Signify, een functie die hij per 1 april heeft neergelegd. Daarvoor was hij cfo bij Grupo Telepizza, Jerónimo Martins en Triumph International.

Rafal Brzoska, ceo van InPost: "We zijn zeer verheugd Javier van Engelen te verwelkomen als onze nieuwe cfo. Hij is een bewezen, ervaren en veelzijdige cfo, die verschillende financiële leidinggevende posities heeft bekleed in Polen en daarbuiten. Hij heeft veel ervaring met het werken met internationale teams, onder andere op de Poolse markt als cfo van Jerónimo Martins. Daarnaast heeft Javier uitgebreide ervaring in consumentengoederen, voedsel- en modedetailhandel en industrie. De combinatie van zijn wereldwijde en zakelijke ervaringen zal hem in staat stellen een belangrijke rol te spelen in het aansturen van de InPost-strategie en in het verder uitbouwen van onze leidende positie in de pan-Europese logistieke markt voor out-of-home e-commerce."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook