Jeroen Both treedt af als csco Accell Group

Jeroen Both treedt af als csco Accell Group

10-06-2021 De raad van commissarissen van Accell Group heeft op 10 juni 2021 bekendgemaakt dat Jeroen Both terugtreedt als chief supply chain officer en lid van de raad van bestuur. Eind dit jaar verlaat Both het bedrijf.

Na zes jaar legt Jeroen Both in december 2021 zijn rol van chief supply chain officer bij Accell Group neer. De raad van commissarissen is inmiddels gestart met de zoektocht naar een opvolger. Tot die tijd zal Ton Anbeek, ceo, de verantwoordelijkheden op zich nemen.

Voorzitter van de raad van commissarissen, Rob ter Haar, laat weten Jeroen Both dankbaar te zijn voor zijn belangrijke bijdrage en toewijding. ‘Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het opzetten en brengen van de organisatie van onze supply chain en operations tot waar het nu staat. Jeroen Both heeft dit met veel passie en betrokkenheid gedaan. Hij laat Accell achter met een sterk platform waaruit het bedrijf kan versnellen en verder kan groeien. Namens iedereen bij Accell Group wens ik hem het allerbeste in zijn toekomstige inspanningen’, aldus Ter Haar.

Volgens Jeroen Both is het een logisch moment om zijn taken over te dragen. Both: ‘Ik ben trots op al hetgeen we als team hebben bereikt, waardoor Accell de afgelopen jaren haar schaalgrootte substantieel beter heeft kunnen benutten. Ik wil al mijn collega’s bedanken, evenals onze leveranciers. Het was een voorrecht met hen samen te werken en ik draag het stokje met volste vertrouwen over.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook