Jeroen de Haas voorzitter rvc Havenbedrijf Amsterdam

Jeroen de Haas voorzitter rvc Havenbedrijf Amsterdam

30-03-2021 Havenbedrijf Amsterdam heeft in Jeroen de Haas een nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen gevonden. Dat maakt het bedrijf op 29 maart 2021 bekend.

Op 23 maart is Jeroen de Haas benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen van Havenbedrijf Amsterdam. De Haas volgt Koos van der Steenhoven op, die in februari liet weten zijn lidmaatschap als commissaris te beëindigen. Sinds 2013 is De Haas als commissaris betrokken bij Havenbedrijf Amsterdam. Koen Overtoom, ceo van het havenbedrijf: ‘Jeroen de Haas is een zeer ervaren bestuurder met een groot groen hart en staat als commissaris mede aan de basis van onze duurzaamheidsstrategie. Zijn betrokkenheid en visie is van grote waarde voor onze organisatie.’

Jeroen de Haas heeft verschillende bestuursfuncties bekleed bij onder andere Eneco en Enercom. Momenteel is De Haas commissaris bij Movares Group, voorzitter van de raad van commissarissen van Koninklijke Wagenborg B.V. en adviseur bij NPM Capital.

Met de benoeming van Jeroen de Haas en het vertrek van Koos van der Steenhoven bestaat de raad van commissarissen van Havenbedrijf Amsterdam uit vier leden.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook