Jeroen Kremers commissaris bij NIBC

Jeroen Kremers commissaris bij NIBC

06-06-2019 Jeroen Kremers is voorgedragen als commissaris bij NIBC. Over de voordracht wordt gestemd op een extra aandeelhoudersvergadering die op korte termijn zal worden belegd.

Jeroen Kremers is ook de beoogd voorzitter van de audit committee van de bank. Kremers wordt benoemd vanwege zijn grote kennis van de financiële sector. Van 2009 tot 2014 was Kremers in dienst bij RBS N.V. als risicodirecteur en vice-voorzitter van de raad van bestuur. Daarvoor werkte hij enkele jaren bij ABN Amro. Van 1989 tot 2003 werkte hij bij het Ministerie van Financiën, laatstelijk als thesauriër-generaal.

Paulus de Wilt, ceo van NIBC, zegt over de voordracht: 'We kijken uit naar de komst van Jeroen Kremers in de NIBC Supervisory Board. Hij weet de weg in de financiële markten en brengt bovendien een uitgebreid netwerk mee. We gaan zeker ons voordeel doen met zijn ervaringen en inzichten.'

Interview met Jeroen Kremers

Multicommissaris Jeroen Kremers wil graag kernachtige informatie

Multicommissaris Jeroen Kremers wil graag kernachtige informatie

21-11-2019 Voor bestuurders is het verleidelijk de voortdurend beschikbare stroom informatie permanent te delen met de raad van commissarissen. Volgens multicommissaris Jeroen Kremers moet het anders. ‘Het heeft meer zin om de juíste informatie te krijgen, voorzien van een beoordeling door de verantwoordelijke functionaris.’ Plus: de rol van de company secretary hierin.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook