Jeroen Muller nieuwe commissaris ONVZ

Jeroen Muller nieuwe commissaris ONVZ

13-03-2024 Zorgverzekeraar ONVZ heeft Jeroen Muller met ingang van 1 maart benoemd als nieuw lid van de raad van commissarissen.

Muller heeft een brede achtergrond in de gezondheidszorg. Hij startte als uitvoerend psycholoog in 1989. Vanaf 1993 vervulde Muller diverse bestuurlijke functies. Zo was hij werkzaam als voorzitter van de raad van bestuur bij het Dijklander Ziekenhuis, Arkin en de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland.
Sinds 2023 is Jeroen actief als voorzitter van de raad van commissarissen bij de Parnassia Groep.

Per 1 maart is Jeroen Muller gestart als lid van de raad van commissarissen bij ONVZ. Muller volgt Willem Geerlings op, die na twee zittingstermijnen afscheid neemt van de raad.

Jean-Paul van Haarlem, bestuursvoorzitter van ONVZ, ziet Muller als toegevoegde waarde: “Met Jeroen heeft ONVZ een competente en ervaren commissaris aangetrokken, met diepgaande en brede kennis van verschillende facetten van de Nederlandse zorg. Namens ONVZ wil ik Willem Geerlings hartelijk bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van ONVZ, zijn beschouwingen en zijn inzet om duurzaam het verschil te maken voor onze leden.''

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook