Jim van Hees interim cfo Athora Netherlands

Jim van Hees interim cfo Athora Netherlands

17-06-2021 Athora Netherlands heeft Jim van Hees benoemd tot interim chief financial officer en lid raad van bestuur. Het bedrijf maakte op 11 juni 2021 bekend dat Van Hees per 1 juli dit jaar in zijn nieuwe functie treedt.

Jim van Hees zal op 1 juli 2021 starten als interim chief financial officer en lid van de raad van bestuur bij Athora Netherlands (voorheen Vivat). De Nederlandsche Bank en de ondernemingsraad van Athora Netherlands hebben inmiddels goedkeuring verleend voor de benoeming. Maarten Dijkshoorn, voorzitter van de raad van commissarissen van Athore Netherlands, laat weten blij te zijn Jim van Hees te mogen verwelkomen in de raad van bestuur. ‘Hij beschikt over diepgaande kennis en brede ervaring met de financiële dienstverlening. Ik heb het volste vertrouwen in Jims kennis en kunde om het financiële team op interim-basis te leiden terwijl we de zoektocht naar een permanente invulling van de cfo-rol voltooien’, aldus Dijkshoorn.

Momenteel is Jim van Hees werkzaam voor PwC waar hij verschillende senior finance positites vervulde. Meest recent werkte hij als senior director, gericht op het bedienen van verzekeraars, pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders binnen het cfro-domein. Voor Van Hees bij PwC aan de slag ging, werkte hij als manager bij KPMG. Zijn carrière startte hij als treasury management adviseur bij MeesPierson.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook