Joanna Price nieuwe chief corporate affairs officer Heineken

Joanna Price nieuwe chief corporate affairs officer Heineken

02-06-2023 Stacey Tank, chief transformation and corporate affairs officer, heeft besloten Heineken te verlaten. Vanaf 1 juli zal Joanna Price haar functie als chief corporate affairs officer overnemen.

Joanna Price treedt toe tot het executive committee van Heineken en rapporteert rechtstreeks aan ceo Dolf van den Brink. In haar nieuwe functie als chief corporate affairs officer zal zij toezicht houden op government affairs en public policy, sustainable development en global communications.

Joanna Price heeft meer dan twintig jaar wereldwijde ervaring in het stimuleren van transformatieve veranderingen, waaronder externe en interne communicatie, duurzame ontwikkeling en overheidszaken, aldus Heineken. 

Price was tot voorkort senior vice president voor public affairs, communicatie en duurzaamheid bij The Coca-Cola Company. Ze begon haar carrière in marketing bij News Corp Australia en AC Nielsen, waarna ze in dienst trad bij Kellogg's waar ze uiteindelijk directeur voeding en consumenteninzicht werd. Joanna begon haar loopbaan bij Coca-Cola in 2003. Ze leidde met name de afdeling public affairs en communicatie in Shanghai als groepsdirecteur voordat ze verhuisde naar het hoofdkantoor van het bedrijf in de VS, waar ze global vice president communications werd.

Dolf van den Brink geeft aan blij te zijn Joanna Price te morgen verwelkomen. "Ze heeft een uitstekende staat van dienst op het gebied van corporate affairs, waarbij ze in verschillende landen en regio's actief is geweest en goed presterende teams opbouwt en leidt. Joanna heeft complexe communicatielandschappen gemanaged in China en de VS en heeft een leidende rol gespeeld bij het reageren op spraakmakende media- en politieke kwesties. Haar zakelijk inzicht, sterke staat van dienst op het gebied van transformatie en uitstekende ervaring op het gebied van corporate affairs zullen een waardevolle aanvulling zijn voor ons bedrijf en het executive committee."

Stacey Tank heeft besloten Heineken te verlaten om zich weer bij haar gezin te voegen, dat een jaar geleden terug naar de Verenigde Staten is verhuisd vanwege de ziekte van een van haar kinderen. Haar laatste dag bij het bedrijf is op 4 augustus. Zij wordt bedankt voor haar bijdrage aan het executive committee, brede zakelijke perspectieven, sterke beoordelingsvermogen en duidelijke waarden. 

Ook kondigt Heineken de scheiding van de corporate affairs functie en het transformation network aan. Jasper Hamaker, senior director global transformation, zal nu rechtstreeks rapporteren aan Dolf van den Brink.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook