Joop Munsterman in rvc Stage Entertainment

Datum: 08-12-2011

Joop Munsterman in rvc Stage Entertainment

Joop Munsterman is 7 december 2011 toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Stage Entertainment, Europa's grootste live entertainment bedrijf.

Dat heeft Stage Entertainment via een persbericht bekendgemaakt. Het concern werd in 1998 opgericht door van Joop van den Ende.

Wim Dik
Joop Munsterman vervangt Wim Dik in de RvC van Stage Entertainment. De oud-topman van KPN was sinds 2007 commissaris van het live entertainment concern.

Stage Entertainment
Stage Entertainment ontwikkelt en produceert met name musicals als Sister Act, Petticoat en Ciske de Rat. Vandaag de dag heeft het bedrijf 25 theaters en eigen vestigingen in acht verschillende landen.

Joop Munsterman
Joop Munsterman was jarenlang actief in de uitgeversbranche. Negen jaar lang maakte hij deel uit van de Raad van Bestuur van Wegener, waarvan de laatste twee jaar als CEO. Sinds 2004 is Munsterman voorzitter van voetbalclub FC Twente.

Raad van Commissarissen
Met de benoeming van Munsterman bestaat het commissariaat van Stage Entertainment uit de leden: Joop van den Ende (voorzitter), Ewald Kist, Aat Schouwenaar en Janine van den Ende.

Lees ook:
> CV Joop Munsterman
> CV Wim Dik
> Wim Dik commissaris af bij Stage Entertainment
> Wim Dik: de man die PTT privatiseerde