Joop van Oosten toegetreden tot RvC Royal Haskoning

Joop van Oosten toegetreden tot RvC Royal Haskoning

02-01-2012 Joop van Oosten is per 1 januari 2012 toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Royal Haskoning. Dat heeft Royal Haskoning december 2011 bekend gemaakt.

Pieter Paul van Besouw
Joop van Oosten (1948) vervult een vacature die is ontstaan door het vertrek van Pieter Paul van Besouw. Zijn tweede zittingstermijn liep af en werd niet verlengd.

De Raad van Commissarissen van Royal Haskoning bestaat naast Joop van Oosten uit Jan Veraart (voorzitter), Marry de Gaay Fortman, Jan Bout, Hans Opschoor en Klaas de Vries.

BAM Groep
Joop van Oosten is voormalig bestuursvoorzitter van BAM Groep. Van 2005 tot oktober 2010 vervulde hij deze positie, na een lange carrière bij de bouwonderneming. Zijn positie werd in 2010 overgomen door Nico de Vries, de huidige CEO.

Joop van Oosten
Van Oosten was bijna zijn hele werkende leven actief voor BAM Groep. In 1976 begon hij als werkvoorbereider. Na functies als projectleider, bedrijfsleider en manager projectrealisatie, werd hij in 1985 adjunct directeur, gevolgd door het directeurschap van BAM Vastgoed in 1986 en later van BAM Utiliteitsbouw. In 1995 trad hij toe tot de Raad van Bestuur van BAM Groep.

Nevenfuncties
Joop van Oosten is tevens voorzitter van de Raad van Commissarissen van Wereldhave. Daarnaast is hij toezichthouder bij Staedion en Valstar Simonis en West Holland Foreign Investment Agency (voorzitter).

Lees ook:
> Nynke Dalstra benoemd tot CFO Royal Haskoning
> CV Erik Oostwegel, CEO Royal Haskoning
> CV Jan Veraart, Voorzitter RvC Royal Haskoning

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook