Koninklijke BAM Groep NV kiest nieuwe organisatiestructuur

Koninklijke BAM Groep NV kiest nieuwe organisatiestructuur

26-11-2021 Op 26 november 2021 maakt Koninklijke BAM Groep NV bekend dat er per januari 2022 een nieuwe organisatiestructuur invoeren met als doel een betere effectiviteit en groei.

De nieuwe structuur is het begin van de strategische agenda (Building a sustainable tomorrow) voor de periode 2021-2023 die BAM in februari 2021 heeft gepresenteerd. De nieuwe structuur vervangt de huidige twee marktsegmenten bouw en vastgoed, en infrastructuur. Deze activiteiten worden ondergebracht in twee nieuwe divisies, één gericht op Nederland, en de andere gericht op het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Joost Nelis, de huidige coo van BAM Groep, krijgt de leiding voor de activiteiten in Nederland. John Wilkinson, de coo verantwoordelijk voor de huidige BAM Groep-infrastructuur activiteiten, neemt de divisie Verenigd Koninkrijk en Ierland op zich. De waardegerelateerde activiteiten blijven rapporteren aan Ruud Joosten, ceo BAM Groep.

Per 1 januari 2022 bestaat het executive committee uit de twee leden raad van bestuur Ruud Joosten (ceo) en Frans den Houter (cfo), en de huidige twee coo’s Joost Nelis en John Wilkinson. Daarbij zullen de chro en chief business uit het executive committee vertrekken.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook