Jos van Kessel nieuwe CEO van Schouten Global

Jos van Kessel nieuwe CEO van Schouten Global

06-03-2015 Schouten Global heeft Jos van Kessel benoemd tot CEO. Van Kessel is de opvolger van Marcel van Bronswijk. 

Van Kessel
"Ik ben vereerd te zijn gevraagd om deze rol op me te nemen en enthousiast over de mogelijkheden voor de toekomst," aldus Jos van Kessel (52). "De juiste set van soft skills stelt professionals, managers en leiders in staat om complexiteit te vereenvoudigen en om te gaan met constante verandering. Wij bieden een unieke aanpak bij de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties over de hele wereld, want we zijn in staat om op maat gemaakte trainingsprogramma’s wereldwijd consistent uit te voeren. Ik kijk uit naar de samenwerking met de toegewijde medewerkers om de leidende positie en groei van het bedrijf te versterken door het brengen van nieuwe niveaus van innovatie, klantervaring en toegevoegde waarde voor de markt. "

Van Bronswijk
De terugtredende CEO van Schouten Global Marcel van Bronswijk (59) zal aanblijven als president van de non-executive board. Marcel van Bronswijk is van 2010 tot 2015 actief geweest als CEO bij Schouten Global.

Meer over Jos van Kessel

CEO Jos van Kessel stapt op bij Schouten & Nelissen

CEO Jos van Kessel stapt op bij Schouten & Nelissen

01-02-2017 Voormalig ceo van Schouten & Nelissen, Jos van Kessel, heeft zijn functie twee weken geleden neergelegd. Hij zegt hierover het volgende: 'Ik kan er verder niet op ingaan, maar er was een verschil van inzicht met het bestuur.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook