Judith Koole treedt terug als coo bij Stedin Groep

Judith Koole treedt terug als coo bij Stedin Groep

08-12-2020 De raad van commissarissen van Stedin Groep maakt op 8 december 2020 bekend dat Judith Koole terugtreedt als bestuurder. Op 1 februari 2021 loopt de termijn van Koole af. Wel blijft zij nog een jaar verbonden aan Stedin.

In overleg met de raad van commissarissen heeft Judith Koole aangegeven niet voor nog vier jaar aan te willen blijven als lid van de raad van bestuur. Koole werkt ruim acht jaar bij Stedin en trad in 2017 toe tot de raad van bestuur als coo. Voor Koole toetrad tot de raad van bestuur vervulde zij verschillend functies en begeleide zij grote trajecten, zoals de fusie en reorganisatie van Stedin en Joulz. De afgelopen vier jaar was zij verantwoordelijk voor de verbetering van de klanttevredenheid en operationele processen van Stedin, en had veel oog voor het maatschappelijke belang van het bedrijf. De komende jaren zal de coo zich voornamelijk richten op verbetering van de bedrijfsprocessen. Dat past niet bij de persoonlijke ambitie van Judith Koole, die aangeeft graag met de buitenwereld in contact te staan.

Op dit moment is de raad van commissarissen op zoek naar een nieuwe ceo voor Stedin, omdat Marc van der Linden per 1 juli 2021 vertrekt. Zodra er een nieuwe ceo gevonden is, wordt de positie van een nieuwe coo verder ingevuld.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook