Knut Nesse nieuwe CEO Nutreco

09-02-2012

Knut Nesse nieuwe CEO Nutreco

Knut Nesse wordt de nieuwe CEO van Nutreco. Eind 2012 zal de huidige COO promoveren. Dat heeft Nutreco 9 februari bekend gemaakt.

Opvolger Wout Dekker
Knut Nesse volgt Wout Dekker op, die na 12 jaar het diervoederbedrijf te hebben aangevoerd, het stokje overdraagt. Dekker is bijna 30 jaar werkzaam geweest voor Nutreco. Hij gaat zich meer toeleggen op zijn commissariaten en zijn interesse in het ondernemerschap. Dekker is commissaris bij Rabobank en Macintosh Retail Group.

Over Knut Nesse
De Noor Knut Nesse begon zijn carrière in 1992 bij Scana Group. In 1995 stapte hij over naar Skretting, een dochteronderneming van Nutreco. Nesse trad in 2009 toe tot de Raad van Bestuur van Nutreco en werd als COO verantwoordelijk voor de Aquacultuur divisie.

Knut Nesse behaalde zijn MBA aan de Norwegian School of Economics. Hij is tevens lid van de Raad van Commissarissen van de Aquaculture Stewardship Council.

Meer over Knut Nesse

Samson Li in exco Nutreco als managing director Aziƫ

Samson Li in exco Nutreco als managing director Aziƫ

Nutreco-CEO Knut Nesse (foto) heeft Samson Li (Chinese nationaliteit) benoemd tot managing director voor de businessunit Azië. Li komt daarmee in het executive committee van Nutreco.

Nieuwe topstructuur bij Nutreco

Nieuwe topstructuur bij Nutreco

De raad van bestuur van Nutreco bestaat per 6 februari 2014 uit de CEO Knut Nesse en de CFO Gosse Boon. Daarnaast is een Executive Committee ingevoerd, waarin onder meer de CEO en CFO plaatsnemen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook