Koen Beeckmans nieuwe commissaris ICT Group

15-01-2020

Koen Beeckmans nieuwe commissaris ICT Group

ICT Group heeft bekendgemaakt dat Koen Beeckmans op 13 mei 2020 zal worden voorgedragen als nieuw lid van de raad van commissarissen.

Koen Beeckmans is sinds augustus 2018 cfo van GVB Amsterdam. Hiervoor was hij werkzaam als cfo bij bpost, Cofely en Engie Services.

Beeckmans zal ook lid van het audit committee worden aangezien de huidige voorzitter van het audit committee, Deepak Luthra, na het einde van zijn termijn op 13 mei 2020 niet beschikbaar is voor herbenoeming.

Theo van der Raadt, president-commissaris van ICT Group, geeft aan dat Beeckmans financiele ervaring met zowel beursgenoteerde als private bedrijven meebrengt. 

Interview met Koen Beeckmans

Financiële stroomlijning als strategie

Financiële stroomlijning als strategie

Het is de financiële functie van een onderneming die laat zien hoe het bedrijf presteert. Plaats je die functie vlak onder de top? Of kies je voor gedecentraliseerd, zodat de business zelf aan het stuur zit? In het financiële shared service center (fssc) komen de werelden samen.

Waardecreatie in tijden van crisis

Waardecreatie in tijden van crisis

Hoe zorg je in tijden van crisis voor waardecreatie? Wat is daarbij de rol van de CFO? Dat is de leidraad in het gesprek tussen de CFO’s van Essent, Cofely en Helvoet.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook