Wehkamp benoemt Kristiaan Nieuwenburg tot CFO

Wehkamp benoemt Kristiaan Nieuwenburg tot CFO

17-06-2011 Wehkamp heeft Kristiaan Nieuwenburg benoemd tot CFO van Nederlands grootste online modehuis. Hij neemt per augustus 2011 de taken over van Berend van der Maat, die na 19 jaar vertrekt.

Kristiaan Nieuwenburg is geen onbekende naam bij Wehkamp. Via zijn partnerschap bij IK Investments (IK) nam hij al zitting in de Raad van Commissarissen van het online warenhuis.

Overname Wehkamp
In 2008 verkocht de Europese private equity onderneming IK (voorheen Industri Kapital) Wehkamp aan RFS Holland Holding en minderheidsaandeelhouder Ad Scheepbouwer.

Kristiaan Nieuwenburg
Na de overname droeg Kristiaan Nieuwenburg de voorzittershamer van Wehkamp over aan Leon van den Boom, toen nog lid van de Raad van Commissarissen RFS Holland Holding.

Commissaris Wehkamp
IK Investments hield een minderheidsbelang in Wehkamp en Nieuwenburg bleef aan als lid van de Raad van Commissarissen.

Berend van der Maat
Voorganger van Kristiaan Nieuwenburg bij Wehkamp, Berend van de Maat, heeft zijn operationele taken bij RFS Holland Holding reeds neergelegd. Hij blijft wel aandeelhouder van RFS.

Wehkamp CFO
Finance & IT directeur Jurrian Jan Bruins van Wehkamp vervult momenteel op interim-basis de functie van CFO, totdat Kristiaan Nieuwenburg zijn takenpakket in augustus van dit jaar overneemt.

Lees ook:
> CV Kristiaan Nieuwenburg, CFO Wehkamp
> Biografie Paul Nijhof, CEO Wehkamp en RFS Holding
> Wehkamp in handen van Ad Scheepbouwer, Paul Nijhof en Berend van de Maat

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook