Laurence Mulliez en Andy Brown vertrekken bij SBM Offshore

Laurence Mulliez en Andy Brown vertrekken bij SBM Offshore

21-12-2020 Laurence Mulliez en Andy Brown zullen terugtreden als lid van de raad van commissarissen van SBM Offshore. Dat laat het bedrijf op 21 december 2020 weten in een persbericht.

Laurence Mulliez is sinds april 2015 lid van de raad van commissarissen van SBM Offshore. Zij heeft aangegeven dat zij zal aftreden tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 7 april 2021. Andy Brown treedt eind 2020 af, om zich voor te bereiden op een nieuwe rol bij een andere onderneming waar hij in de loop van 2021 start. Brown trad in 2020 aan als commissaris van SBM Offshore.

Roeland Baan, voorzitter van de raad van commissarissen van SBM Offshore, dankt zowel Laurence Mulliez als Andy Brown voor hun waardevolle bijdragen. ‘Laurence Mulliez heeft gedurende vele jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan met name de ontwikkeling van de strategie van de onderneming op het gebied van hernieuwbare energie. Andy Brown zal gemist worden voor zijn enorme ervaring in de olie- en gasindustrie. Ik wens beiden veel succes in de toekomst’, laat Baan weten.

SBM Offshore is begonnen met het proces om de plekken van Laurence Mulliez en Andy Brown in de raad van commissarissen op te vullen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook