Linda Keijzer nieuwe ceo Homefashion Group

Linda Keijzer nieuwe ceo Homefashion Group

04-12-2023 Linda Keijzer is met ingang van 1 januari 2024 benoemd als nieuwe ceo van Homefashion Group, moederbedrijf van Leen Bakker en Kwantum.

Homefashion Group heeft het  afgelopen jaar fors geïnvesteerd in de omnichannel ontwikkeling, nieuwe winkelconcepten voor zowel Kwantum als Leen Bakker en doorontwikkeling van diverse services. Linda Keijzer is de aangewezen persoon om deze ontwikkelingen de komende jaren verder vorm te geven, aldus het bedrijf. 

Linda Keijzer heeft een 'uitgebreid track record in de retail.' Zo was zij tot juli 2023 ceo van Xenos, was zij in het verleden ceo van Ziengs Schoenen en DA Retailgroep en heeft zij directiefuncties bekleed bij Ahold, AS Watson, en ANWB. De ondernemingsraad heeft een positief advies uitgebracht over de benoeming van Keijzer.

Keijzer volgt Albert Voogd op, die sinds maart 2023 ceo bij het bedrijf was. Een reden voor zijn vertrek wordt niet bekendgemaakt.

Gerhard Nordemann, managing partner van Gilde Equity Management, eigenaar van de Homefashion Group: “Linda Keijzer heeft bij diverse retail merken goede resultaten geboekt. Zij heeft mooie Nederlandse merken succesvol her-ontwikkeld en tot bloei gebracht in uiterst uitdagende tijden. Daarmee hebben we ook het volledige vertrouwen dat zij de Homefashion Group met het team naar een structureel duurzame toekomst gaat leiden bij onze portfolio merken Leen Bakker en Kwantum. Ik kijk uit naar de samenwerking. Linda kan daarbij voortbouwen op het werk dat Albert het afgelopen jaar heeft verricht. We zijn hem daar zeer erkentelijk voor en Albert blijft als adviseur het komende jaar bij de Homefashion Group betrokken .”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook