Marcel Jeucken vertrekt bij PGGM

Marcel Jeucken vertrekt bij PGGM

25-09-2017 Marcel Jeucken, Managing Director Responsible Investment, vertrekt per 1 november 2017 bij pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM.

Marcel Jeucken is al sinds 2006 in dienst bij PGGM, waarvan de laatste 6 jaar als Managing Director Responsible Investment en lid van het management team. Zijn functie zal voorlopig worden waargenomen door CIO Private Markets Frank Roeters van Lennep.

Jeucken zal zich vestigen als onafhankelijk adviseur, een 'langgekoesterde wens.'

Eloy Lindeijer, Chief Investment Management van PGGM, zegt over het vertrek van Jeucken het volgende: "Marcel is voor PGGM een belangrijke aanjager en thought leader. Hij heeft onze klanten geïnspireerd en ondersteund om nieuwe stappen te zetten met hun verantwoord beleggingsbeleid, het beleggen in oplossingen en in hun rol als betrokken aandeelhouder. Mede hierdoor heeft PGGM zich kunnen ontwikkelen als koploper op het gebied van verantwoord beleggen. Wij blijven de komende tijd een beroep doen op Marcel als adviseur voor PGGM. Hij zal in die hoedanigheid tevens bestuurlijke functies blijven vervullen in voor ons belangrijke netwerken als Eumedion en de Institutional Investors Group on Climate Change.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook