Marcus Jordan nieuwe coo IMCD

Marcus Jordan nieuwe coo IMCD

22-03-2022 IMCD heeft op 18 maart bekendgemaakt dat Marcus Jordan wordt voorgedragen als nieuwe coo en lid van de raad van bestuur.

Marcus Jordan is al 23 jaar werkzaam voor IMCD, waarvan sinds 2014 als lid van het executive committee en sinds 2016 als president Americas. Met zijn voorgenomen benoeming wordt de raad van bestuur uitgebreid van twee naar drie leden. 

De benoeming van Marcus Jordan wordt besproken op de jaarlijkse algemene vergadering op 2 mei 2022. Onderdeel van zijn verantwoordelijkheden worden de strategie en uitvoering van digitalisering en duurzaamheid, daarnaast zal ook de regio Amerika aan hem rapporteren. 

Janus Smalbraak, president-commissaris, zegt over de benoeming van Jordan het volgende: 'De groei van IMCD door de jaren heen is sterk geweest. Het toevoegen van een derde bestuurslid aan het managementteam is een logische volgende stap gezien de huidige omvang van de onderneming en de ambitie voor verdere langetermijngroei en marktleiderschap. Marcus Jordan heeft meer dan twee decennia ervaring in het bedrijf en een uitstekende staat van dienst in het laten groeien van het bedrijf in meerdere functies.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook