Ajax-commissaris Olfers vertrokken als advocaat DLA Piper

Ajax-commissaris Olfers vertrokken als advocaat DLA Piper

07-12-2011 Marjan Olfers is per 1 december 2011 uit dienst getreden bij DLA Piper, advocaten, notarissen, belastingadviseurs.

Als specialist op het gebied Sport en Recht versterkte Marjan Olfers sinds september 2010 de praktijkgroep Intellectuele Eigendom en Technologie van DLA Piper.

Marjan Olfers
Olfers doceert sinds 2007 aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. De laatste tijd is zij veelvuldig in het nieuws vanwege haar rol als lid van de Raad van Commissarissen van Ajax.

Ajax commissaris
Vandaag moest de enige vrouwelijke commissaris, tezamen met Ajax-commissarissen Ten Have, Römer, en Davids, voor de rechtbank in Haarlem te verschijnen.

Kort geding
Johan Cruijff en tien jeugdtrainers van Ajax spanden een kort geding aan tegen de rvc leden, omdat zij het oneens zijn met de benoeming van Ajax-directeuren Louis van Gaal, Martin Sturkenboom en Danny Blind.

Nieuwe baan
Hoewel Marjan Olfers het druk genoeg lijkt te hebben met haar activiteiten bij Ajax, start zij per 1 januari 2012 alweer met een nieuwe baan.

Partner VMW Taxand
Advocaat Olfers is per die datum benoemd tot partner van VMW Taxand. In die hoedanigheid zal zij zich vooral bezig gaan houden met het adviseren van cliënten op het gebied van sport-, media- en evenementenrecht en het voeren van juridische procedures op deze gebieden.

Lees ook:
> CV Marjan Olfers
> Ledenraad Ajax dringt aan op aftreden RvC
> Ajax leden rvc

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook