Mark Booth en Olivier Litzka vertrekken bij Probiodrug

Mark Booth en Olivier Litzka vertrekken bij Probiodrug

15-08-2016 Booth (foto) legt zijn functie als lid van de Raad van Bestuur en Chief Business Officer per 15 augustus 2016 neer. Litzka vertrekt als lid van de Raad van Commissarissen van Probiodrug.

Aftreden
Mark Booth vervulde sinds 23 maart 2016 de functie van lid van de Raad van Bestuur en Chief Business Officer bij Probiodrug. Booth legt zijn functie om persoonlijke redenen neer. Zijn taken worden overgenomen door CEO Konrad Glund van Probiodrug.

Publieke marktpositie
Daarnaast maakte Probiodrug bekend dat Olivier Litzka, partner bij Edmond de Rothschild Investment Partners (EdRIP) en sinds 2009 lid van de Raad van Commissarissen bij Probiodrug, zijn commissariaat met ingang van 12 september 2016 zal neerleggen. Volgens het bedrijf hangt het vertrek van Litzka samen met en natuurlijke overgang van de Raad van Commissarissen om de publieke marktpositie van het bedrijf daarin te reflecteren.

Raad van Commissarissen
President-commissaris Erich Platzer zegt Litzka te bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan Probiodrug de afgelopen zeven jaar. 'Zijn kennis en drager een belangrijke rol bij de groei en ontwikkeling van het bedrijf weergegeven. We wensen beide Olivier en Mark de allerbeste in hun toekomstige inspanningen', aldus Platzer.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook