Nieuwe Vebego-coo voor Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland

Nieuwe Vebego-coo voor Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland

22-09-2023 Vebego Groep heeft bekendgemaakt dat Markus Breithaupt per 1 januari 2024 wordt benoemd als coo Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Hij volgt Giuseppe Santagada op.

Markus Breithaupt heeft ruime werkervaring in facility management. In 2011 werd hij ceo van Hactas, dat zich onder zijn leiding ontwikkelde tot een top-20 speler in de markt. Hij is sinds de overname van Hectas begin 2022 in dienst bij Vebego. Sinds januari 2023 is hij ceo van Vebego Duitsland.

Met ingang van 1 januari 2024 volgt hij Giuseppe Santagada op als chief operations officer, verantwoordelijk voor de activiteiten van Vebego in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Ton Goedmakers bedankt Santagada voor zijn bijdrage: “Hij heeft een enorme bijdrage geleverd aan de transformatie van onze organisatie. Ik ben blij dat hij zijn rol in de raad van commissarissen in Zwitserland zal blijven uitoefenen, zodat we kunnen blijven profiteren van zijn expertise en netwerk.”

Vebego-ceo Ton Goedmakers: “Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn erg belangrijk voor Vebego omdat zij meer dan 50% van onze medewerkers vertegenwoordigen; een coo op groepsniveau zal de focus op onze groei- en impactambitie in deze markten nog verder kunnen verstevigen. We zijn blij dat we deze sleutelpositie kunnen invullen met een kandidaat van binnen Vebego. Markus Breithaupt is een alom gerespecteerd, zeer ervaren directeur die geweldig werk heeft geleverd bij het vormgeven van onze organisatie in Duitsland en Oostenrijk. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij in staat is om onze bedrijven en ons merk in deze belangrijke markten te blijven versterken met een focus op mensen, klanten en de maatschappij.”

Markus Breithaupt: “Ik voel me vereerd dat ik deze kans heb gekregen. Nadat Hectas onderdeel werd van de Vebego Groep, heb ik samen met het team hard gewerkt aan het opbouwen van onze nieuwe organisatie: Vebego Facility Services. Terugkijkend op een proces met uitdagingen en kansen ben ik trots op waar de organisatie nu staat. Ik kijk ernaar uit om het merk Vebego tot een nog betere ervaring te maken voor onze medewerkers en onze klanten.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook