Maurice Oostendorp commissaris Friesland Bank

Maurice Oostendorp commissaris Friesland Bank

19-04-2011 Maurice Oostendorp, CFO van UVIT (Univé-VGZ-IZA-Trias), is per 15 april 2011 toegetreden als lid van de Raad van Commissarissen Friesland Bank.

Sinds 2009 is Maurice Oostendorp werkzaam bij UVIT, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die is ontstaan uit een fusie tussen schadeverzekeraar Univé en zorgverzekeraars VIT.

Maurice Oostendorp
Tot de portefeuille van CFO Oostendorp behoren finance & control, vermogensbeheer & treasury, en compliance, risk management & veiligheidszaken bij UVIT.

directie ABN Amro
Maurice Oostendorp maakte echter carrière bij ABN Amro, waar hij in 2000 de top bereikte als Directeur Generaal Groep Finance.

Leden Raad van Commissarissen Friesland Bank
Met de toetreding van Maurice Oostendorp tot het commissariaat van de Friesland Bank ziet de samenstelling van de Raad van Commissarissen er bij de bank als volgt uit:

- Rob Meuter (voorzitter)
- Geart Benedictus
- Bouwdewijn Gerner
- J. Keijzer
- Leonor Lindner
- A. Oosterhof
- Maurice Oostendorp
- Leden RvB & RvC Friesland Bank

Interview met Maurice Oostendorp

Volksbank-CEO Maurice Oostendorp is bankier nieuwe stijl

Volksbank-CEO Maurice Oostendorp is bankier nieuwe stijl

06-09-2018 Gedeelde waarden en vertrouwen vormen het hart van het businessmodel van de Volksbank, lijstaanvoerder van de Management Scope Corporate Impact Index 2018. Ceo Maurice Oostendorp over bankieren met de menselijke maat. ‘Wij geloven in een andere bankierrelatie.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook