Exact CFO Max Timmer wordt interim-CEO

Exact CFO Max Timmer wordt interim-CEO

28-07-2011 Max Timmer, thans CFO van Exact, wordt per 1 september 2011 aangesteld als interim-CEO. Dat meldt het softwarebedrijf samen met de halfjaarcijfers van dit jaar.

Financieel directeur Max Timmer gaat tijdelijk de werkzaamheden van vertrekkend Exact CEO Martijn Janmaat op zich nemen. De topman treedt eind augustus 2011 uit dienst.

Martijn Janmaat
Exact heeft nog geen definitieve opvolger gevonden voor topman Janmaat. In maart liet de CEO plotseling weten dat hij zijn contract bij het softwarebedrijf niet ging verlengen.

Opvolger Exact CEO
Het is ook niet waarschijnlijk dat het softwarebedrijf per 1 september, of kort daarna, een geschikte kandidaat heeft gevonden voor het voorzitterschap van de RvB, zo meldt Exact.

Interim CEO
Daarom wordt CFO Max Timmer na het vertrek van Janmaat benoemd als interim-CEO. Hij zal daarbij geassisteerd worden door Rob Hoevens, lid van de Raad van Commissarissen van Exact.

Max Timmer
Voor Exact was Max Timmer vier jaar in dienst als CFO van Leaf International. Tussen 1992 en 2003 bekleedde hij diverse financiële posities binnen CSM. Timmer behaalde zijn doctoraaltitel econometrie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Lees verder:
> Biografie Max Timmer
> CEO Martijn Janmaat verlaat Exact
> Oud topman Rajesh Patel van Exact
> Exact verkoopt dochterbedrijf Informatica

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook