Boersma treedt terug als commissaris bij meerdere bedrijven

Datum: 21-04-2017

Boersma treedt terug als commissaris bij meerdere bedrijven

Michiel Boersma treedt terug uit de Raad van Commissarissen van PostNL, Avantium en TMG. Boersma treedt wegens persoonlijke omstandigheden terug.

Woensdag werd al bekend dat Boersma uit de raad van commissarissen van mediabedrijf TMG stapt. Vrijdag werd voorbeurs bekend gemaakt dat hij ook terugtreedt uit de raad van commissarissen van postbedrijf PostNL en bioplasticfabrikant Avantium. Binnen elk van deze raden was hij de president-commissaris. 

Bij TMG worden Boersma's taken waargenomen door Jan Nooitgedagt, bij PostNL doet Jacques Wallage dat. Het postbedrijf geeft aan op zoek te gaan naar een nieuw lid van de rvc.
Bij Avantium wordt de functie van president-commissaris tijdelijk overgenomen door Jan van der Eijk, die de functie van 2011 tot 2016 al vervulde. Het bedrijf zoekt nog een permanente vervanger.

Michiel Boersma

  • Voorzitter Adviescommissie Limburgs Energie Fonds
  • Voorzitter Stichting Jheronimus Bosch 500

Let it be

Ieder leider weet dat het soms het beste is om er niet bij te zijn. Lees hoe Schuberg Philis samenwerkt met leiders en klantenteams aan het realiseren van digitale transformaties in bedrijfskritische ecosystemen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.