Michiel Herkemij stapt op als CEO VION Food Group

22-01-2015

Michiel Herkemij stapt op als CEO VION Food Group

Michiel Herkemij stapt op als CEO van VION Food Group. Hij vertrekt per direct en zal ad interim worden opgevolgd door Tom Heidman.

Michiel Herkemij begon in 2013 als CEO van VION Food Group. Na een aantal veranderingen die onder Herkemij zijn doorgevoerd, is het tijd voor ander leiderschap in de onderneming. Herkemij vertrekt per direct en zal ad interim worden opgevolgd door commissaris Tom Heidman. Heidman is door president-commissaris Sipko Schat aangesteld als tijdelijke ceo, tot een nieuwe bestuurder is aangesteld. Heidman zal derhalve tijdelijk zijn functie als commissaris neerleggen.

Naar eigen zeggen was Herkemij geen 'vleesman' en gaat hij nu doen waar zijn ambitie ligt: zakendoen met merken in een internationale werkomgeving.

Meer over Michiel Herkemij

Michiel Herkemij nieuwe CEO VION Food Group

Michiel Herkemij nieuwe CEO VION Food Group

De raad van commissarissen van VION Food Group benoemt Michiel Herkemij als CEO per 15 januari 2014. Herkemij was tot 2013 CEO van D.E Master Blenders.

Michiel Herkemij CEO van nieuw Sara Lee-bedrijf

Michiel Herkemij CEO van nieuw Sara Lee-bedrijf

Sara Lee gaat de koffie- en thee-activiteiten van het concern afsplitsen en naar de beurs brengen onder de naam D.E Master Blenders 1753. De CEO van de nieuwe onderneming is Michiel Herkemij.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook