Patrick Lammers benoemd tot coo E.ON Customer Solutions

Patrick Lammers benoemd tot coo E.ON Customer Solutions

19-05-2021 De raad van commissarissen van E.ON heeft op 18 mei 2021 bekendgemaakt dat Patrick Lammers per 1 augustus is benoemd als coo van E.ON Customer Solutions en lid van de raad van bestuur van E.ON. Hij volgt Karsten Wildberger op.

Momenteel is Patrick Lammers ceo van Essent en daarnaast bij E.ON Customer Solutions verantwoordelijk voor de aansturing in West- en Oost-Europa. In 2010 trad Lammers in dienst bij Essent, waar hij verschillende managementfuncties bekleedde. Twee jaar later werd hij benoemd tot lid van de raad van bestuur, en in 2017 startte hij als ceo van Essent. Voor Lammers bij Essent in dienst trad, bekleedde hij verschillende managementfuncties bij onder meer bij Dyson plc., Dureal en Shell.

Patrick Lammers is benoemd tot opvolger van Karsten Wildberger, die op eigen verzoek E.ON verlaat om de functie van ceo bij Ceconomy AG over te nemen. Karl-Ludwig Kley, voorzitter van de raad van commissarissen van E.ON zegt verheugd te zijn om met Patrick Lammers een interne opvolger te benoemen die de afgelopen jaren al een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de verdere ontwikkeling van onze klantoplossingen. ‘We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van zijn jarenlange ervaring binnen de energiesector en zijn kennis van andere bedrijven buiten de kernmarkten van E.ON een aanwinst zal zijn voor het directieteam van E.ON Groep’, aldus Kley.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook