Paul-Peter Feld HR-directeur bij Enexis

Paul-Peter Feld HR-directeur bij Enexis

13-08-2013 Paul-Peter Feld is met ingang van 1 augustus 2013 de nieuwe directeur Human Resources van Enexis.

Paul-Peter Feld wordt bij netwerkmaatschappij Enexis als HR-directeur verantwoordelijk voor zaken op het snijvlak van strategie, organisatie en mensen. De thema's waar hij actief bij betrokken is, zijn volgens Enexis: sociale innovatie, duurzame inzetbaarheid, nieuwe arbeidsverhoudingen en gedeeld leiderschap.

Loopbaan
In 1997 begon Feld bij Nicholson International en maakte het jaar daarop de overstap naar Libertel (het latere Vodafone), waar hij diverse HR-managementrollen vervulde binnen de afdelingen Sales, Marketing en Shared Services. In 2003 begon hij bij Xerox als Head of Organisation & People Development voor Nederland, Ierland en Engeland. Sinds mei 2007 was Feld als Director Human Resources & Organisation bij Xerox  verantwoordelijk voor alle HR-activiteiten in de Benelux en Scandinavische landen.

 

 

 

HR-publicaties
Feld is samen met Jelle Dijkstra mede-auteur van diverse HR-publicaties waaronder het in februari 2011 verschenen boek: 'Gedeeld leiderschap, veerkracht door nieuwe vormen van samenwerken, organiseren, leren en leiderschap'. Dit boek is in 2012 uitgeroepen tot managementboek van het jaar. Tevens is Feld gastdocent aan diverse Universiteiten en Business Schools.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook