Peter Zwart wordt voorzitter RvC Aamigoo

Peter Zwart wordt voorzitter RvC Aamigoo

01-03-2011 Peter Zwart, ex-topman van Van Lanschot Bankiers, wordt door Aamigoo Group voorgedragen als nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van de uitzendgroep.

Dat heeft Aamigoo maandagavond bekendgemaakt. Peter Zwart heeft reeds ervaring in de uitzendbranche. Zo kreeg de bankier bij zijn aantreden in 1985 binnen Van Lanschot de rol van regiodirecteur Randstad toebedeeld.

Peter Zwart, ex-bestuurder Van Lanschot
Later promoveerde Zwart bij Van Lanschot tot directeur Randstad Kantoren Binnenland en in 1994 werd hij directeur Bedrijven, Particulieren en Kantoren.

Commissaris Van der Moolen
Ook heeft Peter Zwart kort de leiding gehad over het inmiddels failliete bedrijf Van der Moolen, nadat Richard den Drijver als laatste directielid van het handelshuis in juli 2009 opstapte. Zwart was destijds commissaris bij Van der Moolen.

Zwart's vertrek
In januari 2010 verliet Peter Zwart Van Lanschot Bankiers, nadat zijn derde vierjaars benoeming was verlopen.

Voorzitter RvC Aamigoo
De benoeming van Peter Zwart, als voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Aamigoo, zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de aandeelhouders tijdens de BAVA op 12 april 2011.

Aamigoo Group
Aamigoo Group, dat actief is op de flexmarkt in Nederland, kondigde eind vorig jaar aan dat het een beurnotering krijgt via een omgekeerde overname van European Development Capital Corporation. Een investeringsvehikel in handen van Value8.

Lees ook:

> Biografie Peter Zwart, voorzitter RvC Aamigoo
> Peter Zwart vetrekt bij Van Lanschot Bankiers

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook