Renier Vree nieuwe CFO Arcadis

Renier Vree nieuwe CFO Arcadis

23-03-2010 Arcadis zal Renier Vree voordragen als nieuwe Chief Financial Officer (CFO). Hij zal hiermee Ben van der Klift opvolgen, die in goed overleg zijn carrière buiten de onderneming gaat voortzetten.

Renier Vree is na zijn studie bedrijfskunde in 1987 in dienst getreden bij Philips. Hier vervulde hij verschillende financiële functies. In 1991 behaalt hij de titel Register Controller aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na zeven jaar in dienst te zijn geweest bij Philips wordt hij in 1994 benoemd als CFO van de Philips-afdeling in Azië. Na CFO te zijn geweest van tenminste drie verschillende Philips takken zal hij nu de overstap maken naar Arcadis.

Tevreden CEO
De CEO van Arcadis, Harrie Noy, liet weten zeer tevreden te zijn met de keus van de nieuwe CFO: 'Ik ben blij dat we met Renier Vree een nieuwe CFO hebben gevonden met veel internationale ervaring zowel in de financiële aansturing als op het terrein van overnames. Deze ervaring is van belang voor de verdere uitbouw van onze onderneming.'

Lees ook:

> Biografie van Renier Vree
> Biografie van Harrie Noy
> Arcadis verplaatst hoofdkantoor naar Amsterdam
> Miljoenencontracten voor Arcadis in VS
> Arcadis rondt overname Malcolm Pirnie af

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook