Rob Boemen beoogd CFO Vivenda Media Groep

Rob Boemen beoogd CFO Vivenda Media Groep

03-03-2011 Rob Boemen RA is door Vivenda Media Groep voorgedragen als nieuwe CFO en lid van de Raad van Bestuur van het internetbedrijf.

De benoeming van Rob Boemen als financieel directeur en bestuurder van Vivenda zal tijdens de eerstvolgende aandeelhoudersvergadering van de onderneming aan de orde komen.

Vivenda Media Groep
Vivenda Media Groep is een uitgever van online multimediaproducten voor de onroerendgoedsector en heeft een beursnotering aan de NYSE Euronext Amsterdam.

Rob Boemen, CFO Vivenda

Boemen krijgt als CFO van Vivenda geen gemakkelijke taak toegewezen. Het internetbedrijf kampt met de gevolgen van de malaise op de woningmarkt.

Zuka.nl & Factotum
Als aanbieder van software en multimediatoepassingen voor makelaars en uitgever van woningbladen zagen Factotum en Zuka.nl (twee dochterondernemingen van Vivenda), de inkomsten het afgelopen jaar flink dalen.

Risk management
Met de komst van Rob Boemen ontvangt Vivenda wellicht de impulsen die het internetbedrijf nodig heeft. De accountant beschikt over ruime ervaring in bestuurlijke informatieverzorging en risicomanagement.

Boemen: zelfstandig adviseur
Tot op heden was Boemen zelfstandig werkzaam in het oplossen van financiële high risk dossiers voor nationale en internationale cliënten.

Lees ook:
> Biografie Rob Boemen, CFO Vivenda Media Groep

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook