Rob Frohn wordt de nieuwe CEO van Delta

24-05-2012

Rob Frohn wordt de nieuwe CEO van Delta

Rob Frohn is per 1 juni directeur van energiebedrijf Delta. Hij is vandaag voorgedragen in de aandeelhoudersvergadering. Frohn was tot mei dit jaar lid van de RvB van AkzoNobel en sinds januari 2011 al commissaris bij Delta.

Tot 1 mei van dit jaar was Rob Frohn bestuurslid bij AkzoNobel. Sinds 2008 was hij daar verantwoordelijk voor Speciality Chemicals. Daarvoor was hij CFO. In overleg met de raad van commissarissen heeft Rob Frohn besloten op te stappen. Rob Frohn volgt bij Delta Peter Boerma op, die op 1 januari dit jaar opstapte als directeur.

Vertrek Boerma
Peter Boerma legde zijn functie in december neer nadat duidelijk was geworden dat Delta zijn ambities voor de bouw van een tweede kerncentrale niet kon waarmaken. Hij kreeg bij zijn vertrek 1,3 miljoen euro mee. Boerma bleef wel actief als adviseur van de Raad van Commissarissen bij het energiebedrijf.

Meer over Rob Frohn

Rob Frohn vertrekt als CEO van Delta

Rob Frohn vertrekt als CEO van Delta

De CEO van Delta, Rob Frohn vertrekt per 31 oktober. Hij wordt bestuurslid bij Anthos International AG van de familie Brenninkmeijer.

Rob Frohn wordt commissaris bij Havenbedrijf Rotterdam

Rob Frohn wordt commissaris bij Havenbedrijf Rotterdam

Rob Frohn, die per 1 mei opstapt uit de raad van bestuur van AkzoNobel, wordt commissaris bij het Havenbedrijf Rotterdam.

Rob Frohn

Profiel Rob Frohn
Bekijk de top-100 commmissarissen Bekijk de volledige lijst

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook