Rob Langezaal weg bij Volksbank

Rob Langezaal weg bij Volksbank

24-08-2017 Rob Langezaal (foto) treedt per 1 januari 2018 terug als lid van de directie van de Volksbank. Daarnaast is Sonja Barendregt-Roojers benoemd tot lid van de raad van commissarissen van de Volksbank.

Rob Langezaal legt per 1 januari 2018 zijn functie als lid van de directie van de Volksbank neer. Met inachtneming van zijn contractuele opzegtermijn zal hij per 1 juli 2018 definitief vertrekken, tot die tijd zal hij de samenwerking tussen de Volksbank en fintechbedrijf Pivotus verder helpen vormgeven. De raad van commissarissen start een procedure voor zijn opvolging.

Ook kondigde de Volksbank aan dat Sonja Barendregt-Roojers per 1 september 2017 is benoemd tot lid van de raad van commissarissen. Zij wordt daarbij voorzitter van de auditcommissie. Met deze benoeming wordt de positie gevuld die Jos Nijhuis achterliet bij zijn vertrek per 20 april 2017.

De raad van commissarissen van de Volksbank bestaat na de toetreding van Barendregt-Roojers verder uit Jan van Rutte (voorzitter), Charlotte Insinger, Monika Milz en Ludo Wijngaarden.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook