Rob ten Heggeler verlaat NIBC

Rob ten Heggeler verlaat NIBC

15-09-2016 Ten Heggeler, Chief Client Officer en lid van de Managing Board van NIBC, heeft besloten het bedrijf te verlaten.

Vertrek
Na meer dan zeven jaar bij NIBC werkzaam te zijn geweest, zal Rob ten Heggeler het bedrijf per 31 december 2016 verlaten. Ten Heggeler zal Managing Director worden bij BB Investments, een nieuwe investeringsmaatschappij die hij samen met Ben Mandemakers zal oprichten. Rob ten Heggeler zal nauw betrokken blijven bij NIBC als Senior Advisor voor de Managing Board.

Raad van Commissarissen
President-commissaris Wim van den Goorbergh van NIBC zegt namens de hele Raad van Commissarissen dat het hen spijt Ten Heggeler te zien gaan bij NIBC. 'Hij begon bij ons in augustus in 2009, wat zonder twijfel een moeilijke periode was. Met toewijding en volharding heeft hij de Corporate Bank geleid tot een solide divisie van NIBC. We danken Rob voor zijn harde werk en zijn uitgebreide ervaring. Hij verlaat NIBC en de Corporate Bank goed gepositioneerd voor de toekomst', aldus Van den Goorbergh.

Raad van Bestuur
Bestuursvoorzitter Paulus de Wilt van NIBC: 'In de afgelopen jaren hebben we onze business en de winstgevendheid kunnen laten groeien. Rob is erg succesvol geweest in het bouwen van onze client base en het bijstaan van onze klanten. Zijn oprechte toewijding aan het motto ‘de klant eerst’ is een voorbeeld voor velen, zowel intern als extern. Dus we zijn erg blij dat Rob aan ons verbonden blijft in de rol van Senior Advisor. We zullen zijn bevlogenheid missen in de Managing Board, maar we weten dat deze nieuwe uitdaging hem op het lijf geschreven is. We wensen hem al het succes.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook