Rob ter Haar nieuwe president-commissaris Accell Group

13-03-2019

Rob ter Haar nieuwe president-commissaris Accell Group

Accell Group heeft bekendgemaakt Rob ter Haar voor te willen dragen als nieuw lid van de raad van commissarissen. Hij is de beoogd opvolger van president-commissaris Ab Pasman.

Over de benoeming van Rob ter Haar tot commissaris wordt gestemd tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering van 24 april 2019. 

Ab Pasman, de huidige president-commissaris, zal na afloop van de vergadering aftreden als voorzitter van de raad van commissarissen. Hierna is het de bedoeling dat de raad van commissarissen Ter Haar tot voorzitter zal kiezen.

Rob ter Haar was de afgelopen jaren commissaris bij onder andere Unibail-Rodamco, Mediq en Univar.

Eerder dit jaar had Accell Group al bekendgemaakt op zoek te zijn naar een nieuwe voorzitter die het veranderingsproces naar aanleiding van de nieuwe strategie nauwlettend zou gaan begeleiden. Ab Pasman zal tot eind 2019 aanblijven als lid van de raad van commissarissen om de nieuwe voorzitter in te werken.

Interview met Rob ter Haar

Toptalent

Toptalent

Het beste uit anderen halen, is volgens jonge topmanagers de belangrijkste eigenschap van de leider van de toekomst. Management Scope zocht de toekomstige CEO’s en ondervroeg deze over leiderschap.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook