Robert Otto in Raad van Bestuur Achmea

Robert Otto in Raad van Bestuur Achmea

18-08-2015 Otto is per 18 augustus 2015 benoemd als nieuw lid van de Raad van Bestuur van Achmea. Hij vervangt hiermee Jeroen van Breda Vriesman.

Benoeming
Robert Otto is sinds 2013 werkzaam bij Achmea in de functie van Directievoorzitter Divisie Schade & Inkomen. Hij zal als lid van de Raad van Bestuur verantwoordelijk worden voor de bedrijfsonderdelen Centraal Beheer, Interpolis, Schade & Inkomen en Marktstrategie. Otto vervult met deze benoeming de functie die binnen het bestuur is vrijgekomen door het recente vertrek van Jeroen van Breda Vriesman.

Bestuur
Willem van Duin, CEO van Achmea, laat weten verheugd te zijn met de benoeming van Otto. 'Robert heeft de afgelopen twee jaar een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven en integreren van onze schade- en inkomensverzekeraars en het vernieuwen van onze producten en diensten. Met zijn komst wordt het bestuur verder versterkt op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen en commercie', aldus Van Duin.

Interview met Robert Otto

Robert Otto (Achmea) over trial and error

Robert Otto (Achmea) over trial and error

30-11-2017 Verzekeraar Achmea wil niet langer alleen achteraf schade vergoeden, maar zich ontwikkelen tot dienstverlener die preventie bevordert. Partnerships en investeringen in uiteenlopende initiatieven helpen daarbij. Behalve commerciële uitdagingen brengt dat ook risico’s met zich mee. Robert Otto, lid van de raad van bestuur: ‘Die moet je niet proberen van tevoren dicht te timmeren.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook