Robert Reibestein nieuwe commissaris ING Groep

Robert Reibestein nieuwe commissaris ING Groep

13-02-2012 ING Groep heeft Robert Reibestein voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen. Reibestein zal tijdens de AVA van 14 mei 2012 worden benoemd.

Over Robert Reibestein
Robert Reibestein was tot 31 december 2011 senior partner van McKinsey & Company. Hij heeft bijna 30 jaar bij het consultancybureau gewerkt. Van 1995 tot 2003 was hij managing partner van het Amsterdamse kantoor van McKinsey. Van 2007 tot 2011 was hij verantwoordelijk voor de kantoren in Europa, het Midden-Oosten en Africa.

Nevenfuncties
Reibestein is tevens vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van de Universiteit Leiden en lid van de Raad van de Raad van Toezicht van Wereld Natuur Fonds. Ook is hij bestuurslid van het Concertgebouworkest.

Yvonne van Rooy
Tegelijk met Robert Reibestein is Yvonne van Rooy voorgedragen als commissaris bij ING Groep. Van Rooy is op dit moment voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Utrecht.

Reibestein en Van Rooy kennen elkaar al van het bestuur van het Concertgebouworkest, waar ook ING-CEO Jan Hommen deel van uitmaakt.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook