Ronald Kasteel nieuwe algemeen directeur KZA

01-11-2011

Ronald Kasteel nieuwe algemeen directeur KZA

Ronald Kasteel, de voormalige topman van Ordina, is per 1 november van dit jaar begonnen als algemeen directeur van KwaliteitsZorg in de Automatisering (KZA).

Dat bericht Total Specific Solutions (TSS) waar KZA onderdeel van is. Als algemeen directeur van KZA gaat Ronald Kasteel invulling geven aan de ambities van het bedrijf om zijn marktpositie verder uit te bouwen in Quality Assurance & Testen.

Ronald Kasteel
In een reactie op zijn nieuwe aanstelling bij KZA meldt Kasteel: ‘Na jaren actief te zijn geweest als CEO van een grote beursgenoteerde IT-onderneming, kijk ik er naar uit om samen met management en medewerkers KZA scherp te positioneren en stevig neer te zetten'.

KZA
Ronald Kasteel heeft Ordina na 22 jaar ingeruild voor KZA, een middelgroot IT-bedrijf. ‘In deze functie ben ik nauw betrokken bij de mensen en de markt. Hier ligt mijn hart’, aldus Kasteel.

Lees ook:
> CV Ronald Kasteel
> Ordina-CEO Ronald Kasteel gaat afkoelen
> Ronald Kasteel: ‘Ik ben geen alleenheerser’

Meer over Ronald Kasteel

Ordina-CEO Ronald Kasteel gaat afkoelen

Ordina-CEO Ronald Kasteel gaat afkoelen

Bestuursvoorzitter van ict-dienstverlener Ordina Ronald Kasteel legt op 1 september 2011 zijn functie neer. Hij zegt nog geen ideeën te hebben over het vervolg van zijn carrière na 22 jaar Ordina, waarvan twaalf jaar als CEO.

Topman Ronald Kasteel gaat Ordina verlaten

Topman Ronald Kasteel gaat Ordina verlaten

Topman Ronald Kasteel gaat Ordina per 1 september 2011 verlaten, zo meldt de automatiseerder op 11 mei 2011 middels een persbericht.

Interview met Ronald Kasteel

Ronald Kasteel: ‘Ik ben geen alleenheerser’

Ronald Kasteel: ‘Ik ben geen alleenheerser’

Ronald Kasteel was op zijn 37e al bestuursvoorzitter van het beursgenoteerde ict-bedrijf Ordina. Hij ziet zichzelf vooral als teamplayer met als belangrijkste taak het ontwikkelen van visie en een strategie. "Ik weet waar we heen moeten."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook