Sarah Kuijlaars vertrekt als cfo bij Arcadis

Sarah Kuijlaars vertrekt als cfo bij Arcadis

04-03-2020 Vandaag heeft Arcadis, het Amsterdamse advies- en ingenieursbureau, bekendgemaakt dat Sarah Kuijlaars vertrekt als chief financial officer. De Britse Kuijlaars startte in 2018 als cfo en neemt om persoonlijke redenen afstand van haar functie.

Peter Oosterveer, ceo en voorzitter van de raad van bestuur van Arcadis, is Sarah Kuijlaars dankbaar voor haar bijdrage aan Arcadis de afgelopen twee jaar. ‘Onder haar financieel leiderschap hebben we een sterke balans en een solide financiële basis voor toekomstige groei gecreëerd,’ aldus Oosterveer.

Arcadis en Sarah Kuijlaars hebben in onderling overleg besloten afscheid van elkaar te nemen. De raad van commissarissen van Arcadis zal het proces starten om een nieuwe chief financial officer te benoemen. Niek Hoek, voorzitter van de raad van commissarissen van Arcadis geeft aan Kuijlaars dankbaar te zijn voor haar werk en de verbetering van de financiële resultaten. ‘We wensen haar het beste terwijl ze andere kansen nastreeft. Het proces om een nieuwe cfo te vinden zal onmiddellijk van start gaat, waarbij we interne en externe kandidaten overwegen’, zegt Hoek.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook