Management Scope is compleet gerestyled

10-09-2014

Management Scope is compleet gerestyled

Management Scope is gerestyled. U ziet het aan de website en ook het magazine ziet er compleet anders uit. Het uiterlijk van het magazine sluit helemaal aan bij de nieuwe rol in het medialandschap, de vergaande samenwerking met onze kennispartners en daarmee de nadruk op de ‘meeting of minds’.

Het medialandschap is totaal opgeschud. Waar voorheen de krant het nieuws bracht, het weekblad de achtergrondverhalen bij het nieuws maakte en de maandbladen werden gelezen voor de verdieping, wordt het nieuws nu online bekeken en zorgen de kranten voor de achtergrond. In de uitgeefsector is de wereld  drastisch veranderd en advertentie-inkomsten daalden naar een minimum. En welke rol blijft er over voor het maandblad?

Agendazettende kennis
Wij vroegen onze lezers: wat wilt u nog lezen in Management Scope? Al snel werd duidelijk dat ons magazine alleen nog relevant is als we agendazettende kennis brengen. Relevante kennis voor de boardroom en managers die daaraan rapporteren. Dat was het moment dat wij zijn gaan samenwerken met ‘kennispartners’: vooraanstaande consultants en bedrijven die op een bepaald domein voor onze lezers relevante expertise hebben. 

A meeting of minds
De samenwerking met onze kennispartners komt tot uitdrukking in interviews, analyses en rondetafeldiscussies. Daarmee heeft onze pay off ‘a meeting of minds’ een belangrijkere betekenis gekregen. Onze lezer ontmoet de geïnterviewde topmanagers in het magazine en onze kennispartners ontmoeten de topmanagers fysiek. Bovendien treffen ook de kennispartners elkaar en organiseren we bijeenkomsten voor de lezers.

Gerestylede editie
Bij deze wijzigingen – onze nieuwe rol in het medialandschap, de samenwerking met de partners en de nadruk op de ‘meeting of minds’ – past een nieuw uiterlijk van het magazine, vandaar dat op donderdag 10 september 2014 een compleet gerestylede editie van Management Scope verschijnt.

Abonnement
Geïnteresseerd? Word dan nu abonnee. Neem een jaarabonnement voor 49 euro (regulier jaarabonnement kost 98 euro). Dit aanbod geldt tot en met 31 oktober 2014.

 


 

 

 

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook