Sigrid Jansen nieuwe senior partner Allen & Overy

Sigrid Jansen nieuwe senior partner Allen & Overy

26-01-2024 Allen & Overy Nederland heeft bekendgemaakt dat Sigrid Jansen per 1 februari 2024 wordt benoemd als senior partner.

Sigrid Jansen is advocaat bij Allen & Overy sinds 2000. In 2012 werd zij partner in het restructuring team en sinds 2021 is zij co-head global restructuring binnen het advocatenkantoor. Zij blijft deze rol, naast haar nieuwe functie als senior partner, vervullen.

Als senior partner leidt zij met ingang van 1 februari 2024, samen met managing partner Jonathan Heeringa, het Amsterdamse kantoor.

Sigrid Jansen: "Ik kijk ernaar uit om samen met Jonathan Heeringa ons kantoor in Amsterdam te leiden. Het is een voorrecht om onze partners en medewerkers aan te sturen en ervoor te zorgen dat we onze klanten proactief en op innovatieve manieren adviseren. Het is immers een tijd van complexe uitdagingen, zoals de energietransitie, geopolitieke spanningen en maatschappelijke verwachtingen. Bovendien staan we als kantoor op het punt een nieuw hoofdstuk te beginnen: in mei fuseren we met Shearman & Sterling tot A&O Shearman. Een spannende en ambitieuze stap die we tot een succes willen maken, voor onze cliënten en onze medewerkers."

Jansen volgt Brechje van der Velden op, die na zeven jaar als senior partner haar functie neerlegt. Zij wordt global general counsel bij CVC Capital Partners.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook