Sirka Hintze wordt chief value officer bij Vebego

Sirka Hintze wordt chief value officer bij Vebego

13-01-2023 Vebego heeft bekendgemaakt dat Sirka Hintze per 1 februari aantreedt als chief value officer en lid van het executive committee.

Sirka Hintze is momenteel group chief financial officer bij logistiek dienstverlener Leschaco, een functie die zij vervult sinds 2020. Eerder vervulde zij verschillende financiële functies bij Marquard & Bahls, VTG, Xuccess Consulting en HSH Nordbank.

Vebego-ceo Ton Goedmakers: “Bij deze versterking van het executive committee kiezen wij bewust voor een bredere kijk op prestaties en resultaten dan alleen financieel. Die ontwikkeling zie je in de markt en het sluit ook naadloos aan bij onze ambities. Het creëren van waarde voor klanten, medewerkers en de maatschappij staat voor ons ten slotte centraal. De chief value officer wordt daarmee verantwoordelijk voor de groei, optimalisatie en bescherming van waarde voor al onze stakeholders. Sirka Hintze zal de aanjager en inspirator zijn voor alle ontwikkelingen op dit terrein binnen en buiten onze organisatie.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook