Stef Kranendijk wordt Chairman bij Desso

Stef Kranendijk wordt Chairman bij Desso

06-03-2012 Stef Kranendijk, CEO van tapijtfabrikant Desso zal per 1 oktober 2012 terugtreden uit zijn functie. Hij blijft wel verbonden aan het bedrijf als voorzitter van de raad van commissarissen.

CEO Stef Kranendijk zal vanaf 1 oktober naast zijn functie van voorzitter van de raad van commissarissen bij Desso een uitvoerende rol hebben in de cradle to cradle ontwikkeling van het bedrijf. Alexander Collot d’Escury zal per 1 oktober de functie CEO overnemen.

Cradle to Cradle
Cradle to Cradle houdt in dat de producten moeten worden gemaakt van bestanddelen die biologisch of technisch afbreekbaar zijn. Deze bestandsdelen kunnen dan in zowel de biologische als de technische omloop worden hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten.

Stef Kranendijk zal de cradle to cradle filosofie binnen het bedrijf moeten aansturen en daarnaast de buitenwereld op de hoogte stellen van de vooruitgang van de Cradle to Cradle certificering van de producten. Ook zal hij de ontwikkeling ondersteunen van belangrijke onderontwikkelde markten van Desso.

Stef Kranendijk
Stef Kranendijk staat sinds 2007 aan het hoofd van tapijten en kunstgrasfabrikant Desso. Kranendijk geeft aan dat Desso in de laatste vijf jaar een gezonde transformatie heeft ondergaan. Het bedrijf innoveert continu op het gebied van creativiteit, functionaliteit en cradle to cadle en heeft daarnaast een groei van het marktaandeel en winstgevendheid meegemaakt.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook